Geniet van onze High choq

Choco-holic? Dan is deze ervaring er 1 voor U.

 

Geniet van onze High Choq op een unieke locatie. Geserveerd met de lekkerste verse producten. Bij ons geen 'luxe' diepvrieshapjes, maar huisgemaakte lekkernijen.

Alle lekkernijen in een gerecht, samen genieten met vrienden of vriendinnen, collega’s of gewoon bekenden.

In twee gangen geserveerd beginnen we met een eerste gezonde gang, vers fruit gedoopt in chocolade met een heerlijk glaasje prosecco.

Dit eerst in alle rust tot je laten komen en genieten van de heerlijke smaakbeleving. Als je er helemaal aan toe bent komt de tweede gang, in de tweede gang komt er een bord met diverse Polderzicht lekkernijen op tafel aangevuld met een heerlijke warme chocolademelk en een shotglaasje strohrum of jagermeister.

Samen is dit het lekkerst vandaar dat we vragen of je met minimaal 2 personen wil komen genieten. De kosten van deze verwennerij zijn € 50,= voor 2 personen

Reserveren kan via reserveren@polderzicht.com of 0180-620986

Doordeweeks kan er op elk moment van de dag gestart worden met deze maximaal 2 uur durende high choq.

In het weekend is het alleen mogelijk om te starten op 14.00 of om 16.00

Omdat wij alle hapjes vers bereiden, is het binnen 24 uur niet meer mogelijk het aantal personen te wijzigen. Het aantal personen waar voor is gereserveerd dient te worden afgerekend, ook als u met minder personen verschijnt. De hapjes die over zijn, kunnen worden meegenomen.

 

 

 

De gerechten op bovenstaande foto zijn een indicatie

en kunnen afwijken van de geserveerde High Tea.


High choq non alcohol

Genieten van onze high choq maar dan wel zonder alcohol??

Dat kan. Wij serveren deze smaaksensatie ook zonder de prosecco of shotjes.

 

U start dan met een fluffy choco en fruitspiesje.


Hierna worden alle lekkernijen geserveerd met een heerlijk kopje speculoco choco.

 

Een ware smaakbeleving voor jong en oud!

 

 

 


Het annuleren van de high tea voor één of meerdere personen kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren. Anders zijn wij helaas genoodzaakt de (te laat) geannuleerde high tea alsnog in rekening te brengen. Dit omdat wij uitsluitend werken met dagverse producten. De hapjes die over zijn, kunnen meegenomen worden naar huis.