Geniet van onze High Tea

 

Geniet van onze High Tea op een unieke locatie. Geserveerd met de lekkerste verse producten. Bij ons geen 'luxe' diepvrieshapjes, maar huisgemaakte lekkernijen.

 

Wij serveren de High Tea elke dag vanaf 15.00 tot 17.00 Neemt u hier voor contact met ons op. Bij deze (maximaal) twee uur durende high tea krijgt u een kopje soep van de dag, 10 verschillende huisgemaakte hapjes, onbeperkt verse, losse thee in 12 smaken een shotglaasje chocomel of smoothie en een glas verse jus d'orange.

 

De high tea wordt elk seizoen aangepast met verschillende lekkernijen. Dit kan dus elke keer verschillen


Vanaf 30 oktober is het ook weer mogelijk om een high tea te reserveren in het weekend. Dit kan op beide dagen van 15.00 tot 17.00

De High Tea dient uiterlijk 24 uur van tevoren gereserveerd te worden via reserveren@polderzicht.com of door te bellen naar 0180-620986. Omdat wij alle hapjes vers bereiden, is het binnen 24 uur niet meer mogelijk het aantal personen te wijzigen. Het aantal personen waar voor is gereserveerd dient te worden afgerekend, ook als u met minder personen verschijnt. De hapjes die over zijn, kunnen worden meegenomen.

 

Op aanvraag kunnen wij de high tea ook maken in een vegetarische of glutenvrije variant. Wij kunnen de High Tea helaas niet aanpassen aan andere allergieën, zoals melk-/lactosevrij. 

 

 

De gerechten op bovenstaande foto zijn voorbeeld van onze winter high tea en  kunnen afwijken van de geserveerde High Tea.


Babyshower

Babyshower op één van de de mooiste locaties van Barendrecht

 

Polderzicht is de perfecte locatie voor uw babyshower. Vindt u het ook teveel gedoe om het thuis te vieren? Polderzicht is de ideale plek voor uw babyshower en hoeft helemaal niet duur te zijn!

 

Met het fantastische uitzicht op de polder is Polderzicht werkelijk een unieke locatie. het team van Polderzicht denkt met u mee zodat wij er samen voor zorgen dat uw babyshower een succes zal worden!

 

De kosten voor een high tea babyshower bedragen € 32,50 per persoon. Compleet met versiering en aangepast aan de kleuren.

Voor een high tea babyshower inclusief taart wordt een aparte prijs gemaakt

 

Interesse of meer informatie?

stuur uw vraag naar info@polderzicht.com

 

Let op de genoemde prijs is ovb eventuele prijswijzigingen.

 


Het annuleren van de high tea voor één of meerdere personen kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren. Anders zijn wij helaas genoodzaakt de (te laat) geannuleerde high tea alsnog in rekening te brengen. Dit omdat wij uitsluitend werken met dagverse producten. De hapjes die over zijn, kunnen meegenomen worden naar huis.