Trouwen bij Polderzicht


Polderzicht een van de officiële trouwlocaties van de gemeente Barendrecht. Vanaf. Als jullie door de Zuidpolder in Barendrecht rijden, zien jullie in de verte het intieme Polderzicht al liggen. Terwijl de zwanen rustig in het water baden en een mooi schouwspel vormen, kijken jullie vanuit Polderzicht uit over de polder. Deze landelijke locatie vormt, in combinatie met het prachtige Polderzicht, een ideale plek om jullie trouwbelofte af te leggen.

 Ceremonie

Het belangrijkste moment van jullie huwelijksdag is natuurlijk de ceremonie waarin jullie elkaar het ja-woord geven.

 

Voor de huwelijksvoltrekking toveren wij Polderzicht om tot een sfeervolle ruimte met plaats tussen 40 en 50 gasten. Het is ook mogelijk om buiten, op het plein voor Polderzicht, de ceremonie plaats te laten vinden. Op deze plek is plaats voor 75-100 gasten

 

De kosten van de huwelijksvoltrekking zijn afhankelijk van de gekozen dag.

Proostmoment

Nadat jullie elkaar eeuwige trouw hebben beloofd is het tijd om dit met de gasten te vieren. Dit kan bijvoorbeeld tijdens het proostmoment met een glaasje bubbels, waarna de bruidstaart wordt aangesneden.

 

Een gezellige lunch, high tea of receptie met de (dag)gasten is natuurlijk mogelijk. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan dinerbuffetten. Het diner kan afgesloten worden met ons uitgebreide dessertbuffet.

 

Tussendoor foto's maken? Daar leent onze landelijke locatie in de Zuidpolder zich ook perfect voor! 

Feestavond

Na het diner is het natuurlijk mogelijk de dag af te sluiten met een gezellige feestavond. Een feestavond in Polderzicht is mogelijk vanaf 20 gasten t/m 120 gasten.

 

 Bekijk onze voorwaarden voor een feestavond onder het kopje 'feestjes'.


mignonvlasblomfotografie

Voor een romantische huwelijksdag in een prachtige, landelijke ambiance bent u bij Polderzicht aan het juiste adres!


Een huwelijksvoltrekking in Polderzicht is alleen mogelijk in combinatie met een van de in de brochure genoemde mogelijkheden, zoals het aansnijden van de bruidstaart, het proostmoment, een lunch, diner, feestavond, etc.

Buiten de huwelijksvoltrekking om rekenen wij zaalhuur.

 

Heeft u interesse om te trouwen in Polderzicht?

Aanstaande bruidsparen die meer informatie willen, vragen wij een e-mail te sturen naar info@polderzicht.com

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem alvast een kijkje op de trouwbrochure, of download hem hier!