Geniet van onze High Tea


Ter informatie: Vanaf mei tot en met oktober is het NIET mogelijk om een high tea of babyshower te reserveren op zaterdag of zondag. Doordeweeks is dit nog wel mogelijk van 15.00 tot 17.00

 

Geniet van onze High Tea op een unieke locatie. Geserveerd met de lekkerste verse producten. Bij ons geen 'luxe' diepvrieshapjes, maar huisgemaakte lekkernijen.

 

Wij serveren de High Tea elke dag ( ook in het weekend ) van 15.00 tot 17.00 Neemt u hier voor contact met ons op. Bij deze (maximaal) twee uur durende high tea krijgt u een kopje soep van de dag, 15 verschillende huisgemaakte hapjes, onbeperkt verse, losse thee in verschillende smaken en een glas verse jus d'orange.

 

De high tea wordt elk seizoen aangepast met verschillende lekkernijen. Dit kan dus elke keer verschillen

 

De kosten van een volledige verzorgde high tea bedraagt € 32,50 p/p

 

De High Tea dient uiterlijk 24 uur van tevoren gereserveerd te worden via reserveren@polderzicht.com of door te bellen naar 0180-620986. Omdat wij alle hapjes vers bereiden, is het binnen 24 uur niet meer mogelijk het aantal personen te wijzigen. Het aantal personen waar voor is gereserveerd dient te worden afgerekend, ook als u met minder personen verschijnt. De hapjes die over zijn, kunnen worden meegenomen.

 

Op aanvraag kunnen wij de high tea ook maken in een vegetarische of glutenvrije variant. Wij kunnen de High Tea helaas niet aanpassen aan andere allergieën, zoals melk-/lactosevrij. 

 

 

De gerechten op bovenstaande foto zijn voorbeeld van onze winter high tea en  kunnen afwijken van de geserveerde High Tea. Omdat we met seizoens producten werken zullen we de prijs hanteren die geldt op het moment van bezoek


Babyshower

Babyshower op één van de de mooiste locaties van Barendrecht

 

Polderzicht is de perfecte locatie voor uw babyshower. Vindt u het ook teveel gedoe om het thuis te vieren? Polderzicht is de ideale plek voor uw babyshower.

 

Met het fantastische uitzicht op de polder is Polderzicht werkelijk een unieke locatie. het team van Polderzicht denkt met u mee zodat wij er samen voor zorgen dat uw babyshower een succes zal worden!

 

Wij serveren de babyshower High Tea elke dag ( ook in het weekend ) van 15.00 tot 17.00 Neemt u hier voor contact met ons op. Bij deze (maximaal) twee uur durende high tea krijgt diverse hapjes aangepast met roze en /of blauwe accenten

 

De kosten voor een high tea babyshower bedragen € 37,50 per persoon. Compleet met versiering en aangepast aan de kleuren.

Voor een high tea babyshower inclusief taart wordt een aparte prijs gemaakt

 

Interesse of meer informatie?

stuur uw vraag naar info@polderzicht.com

 

Let op de genoemde prijs is ovb eventuele prijswijzigingen.

 


Het annuleren van de high tea voor één of meerdere personen kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren. Anders zijn wij helaas genoodzaakt de (te laat) geannuleerde high tea alsnog in rekening te brengen. Dit omdat wij uitsluitend werken met dagverse producten. De hapjes die over zijn, kunnen meegenomen worden naar huis.